Alina Balcu, antreprenoarea care de 5 ani îmbracă, într-un mare stil, Brașovul

Mes Amis Boutique, acel locșor fain și cald de pe Iuliu Maniu din Brașov, împlinește 5 ani. Buticul și-a deschis porțile pentru brașoveni într-o zi frumoasă de toamnă, o zi ce avea să însemne pentru Alina, cea din spatele poveștii cu stil, un altfel de început. În spatele porților Mes Amis se năștea, încă din primele clipe, o familie – iar astăzi, o comunitate cât un oraș! Da, oamenii frumoși chiar se strâng laolaltă acolo unde își găsesc accesoriul vestimentar potrivit, căci, nu-i așa, hainele ne sunt și ele un soi de oglinzi, care ne pun înaintea celorlalți așa cum suntem.

Alina zâmbește ca o floare de mai, gata să-și întindă petalele către cei ce o admiră îndelung. Îi stă bine, iar ea știe asta. Zâmbetul ei vorbește despre Mes Amis mai mult decât orice haină prețioasă care tronează țanțoșă pe cel mai de seamă umeraș. Și sunt sigură că cei ce trec pragul buticului elegant, caută întrucâtva și bucuria Alinei. E pasionată și plină de viață, iar fiecare moment pe care îl petrece în magazin, își lasă amprenta iremediabil – încălzește, luminează, mângâie.

De 5 ani de zile, Alina Balcu, tânăra noastră antreprenoare, prietenă și exemplu de bucurie nemărginită, crește o afacere locală ce a devenit emblematică pentru orașul Brașov. Nu cred să mai existe femeie care să nu știe de Mes Amis Boutique, outletul ăla fain de pe Iuliu Maniu 16, unde n-ai cum să nu găsești rochia perfectă pentru evenimentul pe care îl aștepți cu entuziasm. Găsești la ea în magazin sute de articole vestimentare, pentru toate vârstele și mărimile, de la firme de renume din întreaga lume, însă și de la producători români, astfel încât fiecare cumpărător să fie întrutotul mulțumit.

 

 

 

 

 

 

 

Zi de zi, zeci de femei minunate trec pragul buticului, acolo unde sunt întâmpinate de cele mai drăguțe fete, pregătite să te îndrume în a-ți alege ținuta perfectă, cu atât de multă pasiune și drag, încât ai garanția deplină că pleci mulțumită acasă. Și că vei avea o garderobă mai bogată și exact pe gustul tău. Spun asta chiar clientele Alinei, nu puține la număr.

Alina a reușit ce mi-am dorit și eu dintotdeauna, însă cu atât de multă naturalețe și sensibilitate, încât buticul ei cochet a devenit pentru multe dintre noi ACASĂ. A reușit să își umple casa de oameni frumoși, de bucurie sinceră, de miresme proaspete de flori, de zâmbete și de îmbrățișări. Și-a mai reușit ceva minunat: să își facă loc în inimile multora dintre noi, devenind indispensabilă. Nu te poți sătura de ea, nu poți lăsa timpul să treacă fără să o vezi – pur și simplu te umple, te vrăjește. Pe Alina n-ai cum să n-o iubești, mai ales atunci când puținele momente de tristețe îi umezesc ochii mari și limpezi.

Îți mulțumesc și îți mulțumim, Alina, că îmi și ne faci tot mereu zilele mai frumoasă! Fix ca atunci:

 

La mulți ani, Mes Amis Boutique!

Autor: Adriana B.

Facebook Comments

No Comments

Post a Comment