Dacă iubirea nu se votează, atunci de ce o vreți în Codul civil?

Două fete drăgutze într-o conversație drăgutză ne exemplifică manipularea prin propaganda tipică pentru ideologia totalitară de azi. Le puteți asculta AICI.

Observați că unul dintre argumentele lui “critical thinking man” care se repetă este: “Critical thinking people don’t really care if two men dating. They’re too busy doing things.”
Dar, în primul rând, tot dialogul face referiri la o concepție despre natura umană și căsătorie, care nu e doar creștina, ci chiar fundamentul civilizației europene încă din antichitate.
În al doilea rând, nimeni n-a cerut certificat de gay dating de la primărie, notar, stat, ci certificat de gay marriage.

În concluzie, rezultă clar din context că ăsta e un argument pentru gay marriage. Așadar, “critical thinking man” umblă cu sofisme, cu erori de logică asamblate într-o tactică de manipulare.

Gen: “Știi tu… doi bărbați la o halbă romantică…te-ai prins? Să nu-i deranjăm…urmează iubire, căsătorie, certificat, familie, copii, ca tot omu’ cu dreptu’ omului la el… Ce frumos, n-ai tu treabă… Cod Civil, Constituție, beneficii de la stat…ce te bagi homofobule? Iubirea nu se votează! N-ai tu treabă ce facem noi aicea la UE și guvern!”

Tactica e simplă: au băgat homosexualitatea și legalizarea căsătoriei gay în aceeași oală, pentru că, dacă te opui căsătoriei gay, adică ai altă concepție despre familie, să fii acuzat că urăști homosexualii. Și cu asta ți-au închis gura.
De ce: pentru că vor să-și impună prin dictatură concepția despre om, homosexualitate și familie. Pentru asta dezumanizează adepții altor concepții, ei devenind cei care nu lasă lumea să se iubească și violează intimitatea. Numai că legea nu e spațiu privat, Codul Civil e spațiu public, iar dacă ai o opinie nu te bagi în patul nimănui.

Și, în final, umanizează dictatura, ca emanație a unei minorități morale și dezumanizează democrația, ca rezultat al unei majorități demonice pline de ură.

Unui “critical thinking man” nu-i pasă, nu se bagă pentru că e prea ocupat să facă chestii. Dacă nu e interesat de ce fac homosexualii, pentru că e mai mereu la servici, i se sugerează că nu e treaba lui nici ce se operează în Lege, Cod Civil, Constituție, pentru că există o elită luminată care se ocupa cu asta, care îl vindecă și de homofobie, la pachet.

Așa au procedat în tot occidentul și întreaga lume, le-au amestecat și au acuzat oamenii de ură, până n-a mai zis nimeni nimic de frică; i-au făcut din vorbe, până n-a mai scăpat nimeni de ei și acum fac legea și bagă pumnu-n gură.

Vrei să devii “critical thinking man”, să te bage ăștia în “terapie” sau, indiferent în ce crezi, să rămâi liber și întreg la cap și la suflet ?

Autor: Furnică Răzvan

Facebook Comments

No Comments

Post a Comment