Educația sexuală ca viol

Pentru abuzurile suferite în copilărie, reale sau imaginare, ei găsesc mijloacele defulării în ideologia din care fac, sub masca educației, un alt abuz asupra copiilor de azi – asta e chintesența socialismului dintotdeauna, inclusiv a progresismului actual.

De exemplu, fac din educația sexuală o armă politică a răzbunării pe om și pe lume.
Mai mult, cu asta obțin, la pachet, noi generații de “prospături” și electorat fidel. Tineretul cu sexu întors pe dos, de gen neutru și mințile sucite. Copilul va căuta promiscuitatea și va prospera în ea. Nu mai e nevoie de muncă de convingere și conflicte cu părinti “bigoți”.

Generația actuală de violatori va crește victimele ca generație viitoare de violatori. Educația sexuală ca viol.
Perpetuarea la nesfârșit a abuzului. Pentru că, pentru a te converti la socialism, trebuie mai întâi să te simți abuzat.
Apoi, te răzbuni prin socialism pe generația următoare.

Personal, din câți cunosc ca ei, ori au fost abuzați, ori își închipuie că au fost abuzați și sunt, evident, obsedați sexual. În orice discuție le apar subit viziuni cu primul ciclu, mult sânge pe pereți și, în special, povestea tatălui cu cureaua lată. Din care trec la nostalgia unei idile gay, de pe poziții androgine, dragoste la prima erecție, dar pe același ton contondent.

Fetele supărate că s-au născut fete, când ele știu exact că sunt băieți, băieții supărați că s-au născut băieți, din lene și lașitate, nu de altceva. De parcă a face dreptate în lume înseamnă a face un singur sex din două.

Ăsta ar fi profilul psihologic al socialistului, care se crede liberal sau orice altceva și asta e eliberarea lui sexuală văzută ca mare înălțare spirituală. De fapt, își construiește singur propria pârnaie biologică, gregară, subumană.
Asta e natura umană și gestionarea tensiunilor ei din perspectivă socialistă – egalitarism, colectivism, uniformizare, dizolvarea identității într-o utopie gri suflată cu roz.

E evidentă rezolvarea politică a frustrărilor, conflictul interior devine revoluția globală permanentă. Însuși universul devine abuzator. Și atunci se răzbună pe univers, înlocuindu-l cu utopia. Iar utopia trebuie populată cu abuzați care se răzbună pe univers. Abuzații devin abuzatori. Și tot așa.

Ce legătură e între educația sexuală și socialism ?
Păi tocmai v-am explicat 🙂

Autor: Răzvan Furnică

Facebook Comments

No Comments

Post a Comment