Fătul uman, ca o piatră la rinichi

Până și tăierea porcului, uciderea unui câine sau doborârea unui copac sunt legiferate și sancționate prin lege. Ecologismul și protecția animalelor ca instituții și ONG-uri se ocupă de asta.

Dar fătul uman a fost scos nu doar în afara speciei umane, pentru a-i justifica execuția, ci și în afara biosferei.
Fătul uman a fost făcut nu doar subuman, ci și subporc, subcâine și exclus din biologie. Urmează a fi eliminat din chimia organică și trecut în chimia anorganică, precum o piatră la rinichi.

Asta pentru a putea fi băgat în domeniul juridic un fals drept: dreptul omului la avort. Dacă fătul e scos din rândul propriului regn și al entităților vii, ai voie orice. Poți face și salam din el și să-l vinzi legal la piață.

Ocupat cu salvarea planetei, a speciilor pe cale de dispariție și cu încălzirea globală, ecologismul a uitat de o mică parte neesențiala a biosferei – puiul de om.
Această perspectivă pseudoștiințifică inventată la comandă politică mi-ar permite și mie să le consider pe adeptele ei niște subscroafe naziste și pe susținătorii lor niște subporci naziști, pentru a-i putea extermina fără niciun regret.
Dar, pentru că nu decad la nivelul lor, îi consider niște oameni imorali și iraționali care trebuie ținuți departe de putere, ca un real pericol social, potențiali criminali împotriva umanității și sancționați individual conform legii, fiecare după propriile fapte.

Trebuie prevenit ceea ce se petrece în unele state americane și occident, unde acest tip de nazism cu mască liberală a preluat deja puterea.
Nu știu dacă percepeți, dragi jigodii naziste, că ăsta e liberalismul clasic și conservator și că vom petrece împreuna acest tango, de gât unii cu alții, până la capăt.

Pentru că n-ați inventat nimic nou sub soare, revoluția permanentă e războiul nevăzut început deodată cu apariția omului și va fi și războiul final.

Autor: Răzvan Furnică

Facebook Comments

No Comments

Post a Comment