DESPRE NOI
scrieomul.ro se vrea o platformă altfel. O platformă care vorbește despre omul vechi, dar și despre omul nou. Un spațiu în care așternem omul așa cum este, prin povești, trăiri, experiențe. Dar și un colț unde poți citi interviuri, critici, știri și unde poți afla despre proiecte tari, inițiative unice, idei aparte, îndemnuri filantropice.
Partea faină e că nu scriem doar noi (cine suntem noi va fi dezvăluit pe parcurs, căci suspansul face parte din poveste). Poți să fii și tu un “scrib” de succes, dacă ne scrii și ne propui ceva mișto. Așa că, la noi pe tăpșan, poți povesti și tu despre o carte, despre un om, despre tine, poate chiar și despre noi.
Ne-am dori ca prin acest proiect digital să apropiem omul de om, într-o nouă eră ce își propune să se mute cu putere în online, cu noi cu tot. Ne-am dori să-i facem pe oameni să vrea să se cunoască, mai întâi prin cuvinte scrise aici, apoi prin viu grai. Și ne-am mai dori să vă punem înainte ce pare că se pierde odată cu trecerea timpului și dizolvarea lui în progres: dragul de lectură, de cei din jurul nostru, de-un film bun; bucuria dată de o vorbă caldă, o scrisoare siropoasă sau un îndemn de implicare acolo unde e nevoie de om lângă om; nevoia de comunitate, de imaginație, setea de libertate.
Scrie omul. Ia de-l așterne.