Cea mai EFICIENTĂ cură de slăbire! 

Te-ai gândi că poate am să-ți spun despre cutare dietă sau cutare mod de a-ți găti – mono-meal, low-carb, keto, paleo, fruitarian, vegan. Da’ nu, e mult mai ușor de atât și deși durează mai mult (chiar cu mult mai mult) ca timp de pregătire – dacă e să comparăm cu un meal-prep obișnuit – e de enșpe mii de ori mai eficient. Pentru că îți mută atenția din stomac altundeva. Cum? Ce? Unde? Scapi pur și simplu de pofte? De foame? Nu te mai gândești la mâncare? Nu se poate! Ba da, se poate! Iar rezultatele sunt GARANTATE! 

Hai să-ți spun cum stă treaba: cea mai EFICIENTĂ cură de slăbire ever este o carte bună, pe care n-o mai poți lăsa din mână, indiferent de sunetele înfricoșătoare din pântecele tău. Îți dă o doză uriașă de oxitocină, te ține-n priză mai ceva ca o “balanced meal”, ba mai mult, te hrănește pe toate planurile, garantând împlinirea. Slăbești ușor, mai ales dacă ai la îndemână câteva cărți bune, o sticlă cu apă în care picuri niște stropi de lămâie și pui o frunză verde și năstrușnică de busuioc.

Fără sală, fără broccoli, în pat, cu pijamaua pe tine, cu părul desprins, fără rimel și cu manichiura care nici nu mai contează. Parfum? Mai bine “Parfumul” lui Suskind. Și-uite așa ești mai fericită, mai voluptoasă…în idei și fără grija lumii ăsteia efemere; mai smart și mai plină de viață. Lăuntrică. Ah, da. Și mai slabă, că aici eram.

Nu-i așa că măcar o dată-n viață ai mâncat “pe pâine” o carte bună? Care-a fost?

*tratați textul ca pamflet, dacă vreți; să știți însă că strategia asta funcționează. Din plin.
**pentru sănătatea dumneavoastră, consumați zilnic o doză suficientă de carte

Adriana B.

Facebook Comments

Comment: 1

  • rv
    October 2, 2020 7:57 am

    off-topic: fontul nu mi se pare cea mai fericita alegere (cel putin pentru desktop); n-ar fi rau sa instalati un plugin antispam ( vezi articolul despre politicieni)

Post a Comment